Onthaal

Sarnat Consulting  expert in SAP FI consultancy verleent diverse IT diensten in verband met ERP: Consultancy, integratie, ontwikkeling en configuratie van SAP.

Sarnat 003

Gespecialiseerd in SAP FI en in boekhouden, met meer dan 15 jaar ervaring in SAP Finance, heeft Sarnat Consulting , de SAP systemen geïmplementeerd van zowel middel-grote als grote ondernemingen uit diverse sectoren: luchtvaartmaatschappijen, publicatie sector, metallurgie sector, openbare sector, petro-chemie en andere.

De meeste projecten verliepen van blue-prints tot het leveren van post-Go-Live support.Voor andere betrof het optimalisatie, upgrades van de systemen en diverse roll-outs.

Sarnat Consulting  heeft zich ook gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van internet toepassingen in samenwerking met een groep professionals.

Waarom zijn wij uniek.

1. We werken met de meest ervaren, multidisciplinair consultants die de grootste bottom line waarde en de meest effectieve oplossingen brengen.

2. Wij leveren meer met minder en in kortere tijd, het beste resultaat per uitgegeven Euro.

3. Wij werken in kleinere, zeer effectieve teams om de doelstellingen van het project te realiseren.

4. We maken gebruik van gespecialiseerde tactiek en tools om projecten succesvol af te ronden.

5. Wij benadrukken training en kennisoverdracht aan uw mensen om ze autonoom te laten functioneren met hun nieuwe tools.  

Subcategorieën

U bevindt zich hier: Accueil Welkom NL