Civi-CRM Oplossing

Customer Relationship Management (CRM) is niet alleen een mooie sales tool voor grote ondernemingen. Bedrijven/Instellingen van alle groottes weten met de juiste CRM-applicatie klanten/leden aan te trekken, omzet te genereren en het verschil te maken tussen winst en verlies.

Naast sociale media en robuuste business intelligence is er nu ook meer en meer de behoefte aan een stevige en flexibele CRM-oplossing.

De implementatie van een CRM-systeem kan een hachelijke onderneming zijn. Het is gevuld met onzekerheid en verandering. Verborgen obstakels die om de hoek op de loer liggen. Het implementeren van CRM is niet enkel een opdracht - het is een avontuur!

Onze oplossing “Civi-CRM” is het perfecte antwoord hierop. Aanpasbaar aan iedere type van onderneming. Van het lokale vzw’tje, culturele centra tot officiële instanties zoals het Franse “ANPE”, nationaal en internationaal, onze ervaring heeft hier bijgedragen aan hun succes.

Indien U er ook aan denkt om een CRM-systeem te implementeren aarzel niet ons te contacteren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Accueil CiviCRM Civi-CRM Oplossing