CiviCRM

“Ledenbeheer”« CiviCRM »

Uw klanten of leden, op ieder moment van de dag, waar u ook bent, kunnen opvolgen. biedt u nu die kans. Een internet verbinding en u hebt uw hele administratie bij de hand.

Ons” CiviCRM-pakket “ reeds gebruikt door verschillende VZW’s, Non-profit organisaties, NGO’s alsook diverse handelszaken is uitgegroeid tot ons ster-produkt.Als Openbron pakket hoeft u ook nog eens geen licenties te betalen volgens het aantal gebuikers. GRATIS dus !!!

Geef uw administratie een opkikker door uw klanten/leden beter, sneller en eenvoudiger op te volgen en te contacteren !!!“CiviCRM” de database die u volgt waar u ook bent !!!

Steeds beschikbaar, multitasking en betrouwbaar CiviCRM is een OpenSource Constituent Relationship Management systeem.

CiviCRM is een web-based toepassing voor het beheren van uw leden/klantenbestand en essentieel ontworpen voor gebruik door belangengroepen (V.Z.W.’s), non-profit en niet-gouvermentele organisaties. CiviCRM is open bron, waardoor er geen licentie of vergunningskosten zijn bij ingebruikname.

U betaalt geen vergoeding in functie van het aantal gebruikers. Sarnat 01

De toepassing zelf is GRATIS !!!De enige kosten die u heeft zijn die van de expert die uw CRM volgens uw specifieke behoeften implementeert en deze dan op de website activeert. Al bij al een super meevaller in deze crisistijden. is een internet toepassing, wat betekent dat verschillende gebruikers van op vershillende locaties toegang hebben en de toepassing kunnen gebruiken. U hebt uw kantoor steeds bij de hand. Waar u ook bent !!!

CiviCRM is nauw geïntegreerd met de meest gebruikte content management systemen (CMS), Joomla en Drupal.

Afhankelijk van de activiteiten en diensten van uw organisatie kan CiviCRM u ondersteuning bieden bij:

Het beheer van uw ledendata, registreren van telefoongesprekken,opvolging van taken, localisatie, versturen van individuele mails, notities, opslaan van documenten, groeperen van leden, banden met andere leden of organisaties.

Ongeacht de omvang en vereisten voor de CRM-oplossing binnen uw organisatie, als kleine sportclub of Het Rode Kruis in de USA dat CiviCRM reeds jaren gebruikt, Amnesty International eveneens, de Belgische Hemofilievereniging AHVH, de doelstelling blijft dezelfde: meer informatie over uw leden verzamelen en deze opperbest gebruiken ten dienste van uw activiteiten.

CiviCRM biedt een heel spectrum van mogelijkheden.Er zijn vier hoofd modules, die ieder op zich geactiveerd kunnen worden voor het uitbreiden van de basis functies van de CRM:

CiviMail: Het organiseren van persoonlijke of massa mailings naar uw leden.

CiviEvent: Online gebeurtenis registratie en beheer van deelnemers.

CiviContribute:Online geld inzamelen en donor beheer.

CiviMember: Online aanmeldings- en lidmaatschapbeheer.Modules die voor een VZW, NGO of de non-profit sector van onmeetbare waarde zijn.Indien U meer informatie wenst, aarzel niet om ons te contacteren.

Onze groep experten zal u, na afspraak en zonder enige aankoopverplichting verder kunnen informeren over dit prachtige product.

Onze andere Ster produkten- Uw internet Site in eigen beheer. - Internet Site Comfort formule. - Internet Site Comfort Plus formule - Uw internet winkel.

Voor meer inlichtingen contacteer ons : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Accueil CiviCRM CiviCRM